9.8 C
Onești
martie 29, 2024
REZULTATE OLIMPIADE 2018 – 2019
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [127.46 KB]

REZULTATE CONCURSURI 2018 – 2019
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [290.21 KB]

Prin programele pe care le derulează, colegiul a devenit Școală Asociată UNESCO şi candidează pentru statutul de școală europeană. De-a lungul timpului, profesorii colegiului au publicat lucrări individuale şi de grup, articole în reviste de specialitate prestigioase. Acest fapt ilustrează că profesorii colegiului nostru sunt antrenați în munca de cercetare științifică pe care a inaugurat-o însuși academicianul Grigore C. Moisil în 1969, când, pășind pragul școlii noastre a înființat alături de profesori şi elevi, Societatea Științifică şi Cultural-Artistică. Această societate, după moartea academicianului, avea să-i poarte numele.
De-a lungul timpului, Colegiul Național „Grigore Moisil” a pregătit numeroși elevi care au devenit personalități ale vieții sociale, politice, economice etc.
În anul școlar 2021-2022, în cadrul colegiului nostru studiază  678 elevi, organizați în 24 de clase, sub îndrumarea a 41 cadre didactice ajutate de 6 persoane din corpul didactic auxiliar și 8 persoane din nedidactic
Colegiul nostru asigură școlarizare pentru cursuri de zi, filiera teoretică, profil real, specializările matematică-informatică și științe ale naturii; specializările pentru profilul umanist sunt științe sociale și filologie.
O parte dintre elevii colegiului studiază limba engleză în regim intensiv.
Standardele înalte impuse în pregătirea elevilor se reflectă în rezultatele pe care aceștia le-au obținut de-a lungul timpului la examenul național de bacalaureat, la olimpiadele și concursurile școlare.