Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/moisilonesti/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Regulament premiere dr. Banciu - COLEGIUL NAŢIONAL „GRIGORE MOISIL” ONEŞTI
31.9 C
Onești
iunie 19, 2024

Regulamentul  premiilor dr. Banciu

  1. Se premiază cu o sumă în lei echivalentul a 1000 de euro orice elev care se califică la faza națională a unei olimpiade școlare organizată la o disciplină din planul de învățământ mai puțin religia și educația fizică.
  2. Se premiază cu o sumă în lei elevii care obțin premiul doi la faza județeană a unei olimpiade școlare menționată mai sus. Această sumă este mai mică decât jumătatea sumei cu care sunt premiați elevii de la punctul 1. Cu aceeași sumă sunt premiați elevii care au obținut premiul I la faza județeană dar nu s-au calificat la faza națională.
  3. Se premiază cu o sumă în lei elevii care obțin premiul trei la faza județeană a unei olimpiade școlare menționată mai sus cu excepția limbilor străine. Această sumă este mai mică decât suma cu care sunt premiați elevii de la punctul 2.
  4. Punctele 2 și 3 se referă la elevii care nu sunt premiați conform prevederilor punctului 1.

Precizare

Elevii care obțin rezultate la religie, la limbi străine sau la alte concursuri sunt premiați (cu sume mai mici) la sfârșitul anului școlar de către SYMPOSION – Asociația foștilor elevi ai Colegiului Național „Grigore Moisil”.