Deprecated: Funcția is_staging_site este considerată învechită începând cu versiunea 3.3.0. Folosește în locul ei in_safe_mode. in /home/moisilonesti/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
Septembrie 2017 Intalnirea transnationala de management la Onesti - COLEGIUL NAŢIONAL „GRIGORE MOISIL” ONEŞTI
31.9 C
Onești
iunie 19, 2024
NOUTĂȚI & COMUNICATE

Septembrie 2017 Intalnirea transnationala de management la Onesti

Ședință transnațională de proiect la Onești

 La Onești, în perioada 12 – 15 septembrie 2017, Colegiul Național “Grigore Moisil” Onești a fost gazdă pentru a treia întâlnire transnațională de management (3rd Transnational Meeting).

Coordonatorii din cele 5 țări ale proiectului s-au întâlnit într-o ședință comună de lucru pentru analiza administrativ-financiară după primul an de activitate. În acest context, pentru a cunoaște mai bine istoricul și specificul comunității oneștene, partenerii europeni au vizitat și Primăria din Onești, unde a avut loc o întâlnire oficială cu doi reprezentanți au autorității locale, d-l Daniel Spânu – secretarul Municipiului Onești și d-l Alin Asavei – consilier personal al Primarului. S-au purtat discuții despre dimensiunea europeană a educației, problemele și proiectele europene ale comunității, schimbările care s-au produs la Onești după perioada comunistă, atât în plan politic, cât și sub aspectele culturale, economice și socio-educaționale.

La acest schimb de experiență, echipa Colegiului Național „Grigore Moisil” a fost reprezentată de: director, prof. Mărioara Brescan; coordonator de proiect, prof. Virginia – Smărăndița Brăescu; contabil, Elena-Lidia Sandu, și alte cadre didactice membre sau colaboratoare în echipa de proiect: prof. Mariana Bereczki, prof. dr. Gabriela Gîrmacea, prof. Cristina Buzatu, prof. Delia-Mihaela Nădejde, prof. Cristina Matei, prof. Mihaela Vasilache.

Un alt eveniment de diseminare a rezultatelor parțiale ale proiectului a avut loc în după-amiaza zilei de 14 septembrie 2018, când elevii moisiliști, coordonați de cadrele didactice care colaborează în proiect (prof. Cristina Matei, prof. Mihaela Vasilache, prof. Elena Miron, prof. Simona Codreanu, prof. Adriana Constantin, prof. Carmen Taulescu etc.) au decorat parcul liceului cu afișe, fotografii și alte materiale pe care le-au produs la atelierele tematice, după care au animat parcul cu prezența lor numeroasă și au încântat invitații cu muzica interpretată de câțiva elevi talentați la chitară și saxofon.

Video_Diseminare activități proiect_Septembrie 2017

https://www.youtube.com/watch?v=lJCwhZ04JoM